vragen-of-direct-bestellen

Bel ons op:

Vragen of direct bestellen?

  • Wij hebben de nieuwste Carkit systemen tegen de scherpste prijzen!

    inclusief inbouw op locatie, al 12 jaar lang

klein-bedrag-pinnen-mag

Abonnementen

Telefoonabonnementen

Telecominbouw.nl is onderdeel van Ombits Telecom; een full-service mobiele Telecom specialist. Door de ruime ervaring die we de afgelopen tien jaar hebben opgedaan, zijn we gespecialiseerd op elk gebied van Telecom, abonnementen en mobiele communicatie.

Naast het inbouwen van alle Telecom producten op locatie verzorgen wij ook alle abonnementen van de bekende providers als T-Mobile, KPN, Telfort en Vodafone. Uiteraard in talloze combinatiemogelijkheden zoals alleen een abonnement maar ook in combinatie met een mobiele telefoon zoals de Blackberry, Nokia en HTC. Het is maar net wat u wenst.

De juiste keuze

Bij ons is het prioriteit dat u het juiste abonnement kiest, die perfect aansluit op uw belgedrag. Hoewel veel mensen vaak een abonnement kiezen die voordelig ‘lijkt’, hoeft dit niet altijd zo te zijn. Daarom nodigen wij u vrijblijvend uit om eens te kijken of er binnen uw belgedrag wellicht flink te besparen valt Dit kan zowel voor privé als zakelijk gelden.

Nadat er een passend abonnement is gekozen, kijken we samen met u naar een geschikte telefoon die aansluit op uw wensen. Wilt u alleen met de telefoon kunnen bellen en sms-en of wilt u ook e-mailen en internetten of misschien zelfs videobellen? Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die we aanbieden.

Allround aanbieder abonnementen

Ombits Telecom/ Telecominbouw.nl is een allround aanbieder. Naast onze vele specialisaties kunnen we u op zowel zakelijk als particulier gebied helpen. Zo bieden we voor de zakelijke gebruiker zogenaamde ‘groepsbundels’ aan die veel voordeel bieden zoals gratis bellen binnen een bepaalde groep. Belt u veel? Dan hebben we ook daar speciale ‘zware bundels’, die de tarieven per gesprek aanzienlijk verlagen ten opzichte van een regulier abonnement.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!  E-mail naar info@telecominbouw.nl of bel 0591 – 635 801.  Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor vragen. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bereikbaar.

‘Mobiliteit versterkt de werkplek’ met www.telecominbouw.nl!

 

Abonnementen

5 sterren op basis van 2657 loodgieter beoordelingen