vragen-of-direct-bestellen

Bel ons op: 088 112 0555

Vragen of direct bestellen?

  • Wij hebben de nieuwste Carkit systemen tegen de scherpste prijzen!

    inclusief inbouw op locatie, al 12 jaar lang

klein-bedrag-pinnen-mag

Nokia CK200 inbouw totaalpakket

€ 249,-
€ 301,29 incl. BTW

Levertijd: Direct leverbaar

Nokia CK200 Bluetooth carkit inclusief carkit inbouw op locatie in heel Nederland.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Maak onderweg contact met thuis en uw werk

Maak in de auto gelijktijdig verbinding met zowel uw privé- als uw zakelijke toestel. Schakel met slechts één klik eenvoudig tussen beide toestellen en blijf georganiseerd en up-to-date.

Prettige gesprekken in de auto

Sluit twee toestellen tegelijk aan voor naadloze communicatie in de auto. Schakel eenvoudigweg en veilig tussen uw privé- en uw zakelijke toestel met slechts één enkele toets en geniet van een verbeterde DSP-geluidskwaliteit.

Draadloze afstandsbediening

Beantwoord oproepen en houd uw handen aan het stuur met de draadloze afstandsbediening. Zie wie er belt op het duidelijke, afneembare scherm. Op het scherm van uw carkit kunt uw zelfs sms-berichten aflezen.

Stijlvol ontwerp dat perfect in uw auto past

Het afneembare 2,5 inch grote scherm is duidelijk en eenvoudig te af te lezen. Met aanpasbare RGB-kleuren voor de achtergrondverlichting kunt u het scherm instellen zoals u zelf wilt en kunt u het scherm zelfs aanpassen aan de kleur van uw auto.

Specificaties

Handel uw persoonlijke en zakelijke aangelegenheden af met handige communicatie onderweg.

Dubbel zoveel aansluitmogelijkheden

Gebruik de meerpuntsverbinding om twee toestellen gelijktijdig aan te sluiten en eenvoudig tussen beide telefoons te schakelen. De Nokia Carkit CK-200 is universeel compatibel, waardoor hij op elk merk toestel kan worden aangesloten.

Draadloze afstandsbediening

Beantwoord oproepen en houd uw handen aan het stuur met de draadloze afstandsbediening. Zie wie er belt op het duidelijke, afneembare scherm. Op het scherm van uw carkit kunt u zelfs sms-berichten aflezen.* (Volledige sms-functionaliteit alleen met Nokia S60 3.2 en hoger)

Gesprekskwaliteit

Zowel u als de persoon met wie u belt profiteren van een uitstekende geluidskwaliteit dankzij de ingebouwde DSP (digitale signaalverwerking) en de geïntegreerde microfoon van 9 mm.

Meer functionaliteit

Wees productief tijdens het rijden, blijf in contact en handel zakelijke aangelegenheden af, op een veilige en gemakkelijke manier.

Universele compatibiliteit. De Nokia Carkit CK-200 is geschikt voor toestellen van alle fabrikanten die Bluetooth-specificatie 1.1 en hoger en het handsfree profiel ondersteunen.

De carkit ondersteunt Bluetooth-specificatie 2.1 en EDR met handsfree profiel 1.5, Phonebook Access-profiel 1.0, Object Push-profiel 1.1, ETSI-standaard ETS300906 voor telefoonboekfuncties (AT-opdrachten), eigen Nokia aansluit-interface (LCIF)

Technische specificaties

Scherm

Toetsen

Aansluitingen

Montage

Werktemperatuur

Talen

Extra informatie over fysieke eigenschappen en interface

Aanvullende ondersteuning voor

1) afhankelijk van netwerk
2) indien beschikbaar in telefoonboek
3) indien ondersteund door toestel

Bluetooth-versie

Bluetooth-profielen

Gekoppelde toestellen (maximum)

Aanvullende connectiviteitsinformatie

 

ck-200-a

ck-200-b

ck-200-c

5 sterren op basis van 2657 loodgieter beoordelingen