vragen-of-direct-bestellen

Bel ons op: 088 112 0555

Vragen of direct bestellen?

  • Wij hebben de nieuwste Carkit systemen tegen de scherpste prijzen!

    inclusief inbouw op locatie, al 12 jaar lang

klein-bedrag-pinnen-mag

Parrot MKi-9000 inbouw totaalpakket

€ 235,-
€ 284,35 incl. BTW

Levertijd: Direct leverbaar

Parrot MKi-9000 Bluetooth carkit inclusief inbouw op locatie in heel Nederland. Speciaal geschikt voor de. iPhone, iPod, de muziek carkit! Ook geschikt voor alle andere merken telefoons.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Geniet in de auto van uw favoriete digitale muziek!

De Parrot MKi9000 heeft muzikaal talent. De carkit wordt geleverd met een speciale aansluitkabel en past zich aan alle muziekbronnen aan: De iPod, iPhone, USB-sleutel, Bluetooth-Stereotelefoon (A2DP), MP3-speler en elke andere analoge draagbare muziekspeler.

De muziek wordt via alle luidsprekers van de auto afgespeeld, zodat zowel de bestuurder alsmede de passagiers kunnen genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit en de adembenemende effecten van de Virtual SuperBass en de Sound Spatializer.

Het MKi assortiment is onder officiële Apple licentie ontwikkeld

Om in de auto handsfree te kunnen bellen met uw iPhone, activeert u Bluetooth zodat uw toestel verbinding maakt met de Parrot Mki. Uw telefoonboek wordt vervolgens met de MKi gesynchroniseerd.

Om naar de muziek op uw iPhone of iPod te luisteren, sluit u hem eenvoudigweg aan met de kabel van de Parrot MKi. Via de draadloze afstandsbediening heeft u toegang tot uw afspeellijst. In de auto kunt u altijd handsfree bellen met uw Bluetooth mobiele telefoon.

Tijdens een telefoongesprek wordt de muziek automatisch onderbroken om na het gesprek weer te worden hervat.

Dubbele microfoon voor heldere gespreksweergave

Om een optimale geluidskwaliteit te garanderen wanneer u belt, combineert de Parrot MKi9000 de technologie van de dubbele microfoon met nieuwe signaalverwerkings software (DSP-3) die alle geluiden uit de omgeving onderdrukt, alsmede geluiden die in het interieur van de auto waarneembaar zijn.

Voor maximaal luistercomfort worden de telefoongesprekken weergegeven via de voorste luidsprekers van de auto. De Parrot MKi9000 is een Bluetooth handsfreesysteem dat geschikt is voor alle automerken en dat functioneert met alle merken mobiele telefoons.

Bluetooth

Audio

Instellingen

Aantal contacten

Batterijduur

 

mki9000-f

mki9000-e

mki9000-c

mki9000-d

mki9000-b

mki9000-a

5 sterren op basis van 2657 loodgieter beoordelingen