vragen-of-direct-bestellen

Bel ons op: 088 112 0555

Vragen of direct bestellen?

  • Wij hebben de nieuwste Carkit systemen tegen de scherpste prijzen!

    inclusief inbouw op locatie, al 12 jaar lang

klein-bedrag-pinnen-mag

Parrot MKi-9200 inbouw totaalpakket

€ 279,-
€ 338,80 incl. BTW

Levertijd: Direct leverbaar

Bel voortaan handsfree in de auto met de Parrot MKi-9200 carkit!
De Parrot MKi-9200 Bluetooth carkit inclusief inbouw op locatie in Nederland.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Luister in de auto naar uw digitale muziek!
De Parrot MKi9200 heeft muziekaal talent. Deze carkit wordt standaard geleverd met een speciale aansluitkabel en past zich aan alle muziekbronnen aan: iPod, iPhone, USB-stick, Bluetooth-Stereo (A2DP) telefoon, MP3-speler of andere analoge draagbare muziekspeler.

De Parrot MKi9200 heeft bovendien een SD/HC compatibele SD-kaartlezer aan de zijkant van het scherm. De MKi9200 geeft de complete afspeellijst weer met de naam van de artiest, de titel van de lied en zelfs de hoes van het bijbehorende album in kleur, wanneer dit in de iPod, iPhone of op de USB-stick is opgeslagen.

De muziek wordt afgespeeld via alle luidsprekers van de auto zodat zowel de bestuurder als de passagiers kunnen genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit en de adembenemende effecten van de Virtual SuperBass en de Sound Spatializer.
Het MKi assortiment is onder officiële Apple licentie ontwikkeld.
Om in de auto handsfree te telefoneren met uw iPhone, activeert u Bluetooth zodat uw toestel verbinding maakt met de Parrot Mki. Uw telefoonboek wordt vervolgens met de MKi gesynchroniseerd.

Om naar de muziek van uw iPhone en uw iPod te luisteren, sluit u hem eenvoudigweg aan met de kabel van de Parrot MKi. Via de draadloze afstandsbediening krijgt u toegang tot uw afspeellijst.

In de auto kunt u altijd handsfree telefoneren met uw Bluetooth mobiele telefoon. Tijdens een telefoongesprek wordt de muziek automatisch onderbroken om na het gesprek weer te worden hervat.
Wordt geleverd met dubbele microfoon voor heldere gespreksweergave.
Om tijdens het bellen een optimale geluidskwaliteit te garanderen, combineert de Parrot MKi9000 de technologie van de dubbele microfoon met nieuwe signaalverwerkings software (DSP-3) die alle geluiden uit de omgeving onderdrukt, almede andere geluiden waarneembaar in de auto.

Voor maximaal luistercomfort worden de telefoongesprekken weergegeven via de voorste luidsprekers van de auto. De Parrot MKi9200 is een Bluetooth handsfree systeem, geschikt voor alle automerken en functioneert met alle merken mobiele telefoons.

Kies een universele Bluetooth oplossing

De Mki9200 is geschikt voor alle op de markt verkrijgbare Bluetooth telefoons.

Bluetooth

Audio

Muziek

Technische specificaties

Batterijduur

 

mki9200-a

mki9200-b

mki9200-c

mki9200-d

mki9200-e

mki9200-f

5 sterren op basis van 2657 loodgieter beoordelingen