vragen-of-direct-bestellen

Bel ons op:

Vragen of direct bestellen?

  • Wij hebben de nieuwste Carkit systemen tegen de scherpste prijzen!

    inclusief inbouw op locatie, al 12 jaar lang

klein-bedrag-pinnen-mag

Iso to car kabels

Om een carkit te kunnen koppelen op het huidige audiosysteem van de auto kan het voorkomen dat een ISO koppelkabel (ISO to car verloopkabel) nodig is. Deze kabel dient ervoor om de connectoren in de auto stekkerset geschikt te maken voor integratie met een carkit. De ISO to car kabel wordt ook wel eens koppelstekker of koppel adapter genoemd. Deze kabel is in de meeste gevallen nodig wanneer een auto van fabriek af is uitgerust met een radiosysteem. De kosten voor deze kabel zitten op 25 euro exclusief btw.

Actieve radiosystemen ISO to car

Voor auto’s die uitgerust zijn met een af fabriek BOSE, JBL, Infinity of actief audiosysteem gelden andere voorwaarden. Hier kan namelijk niet worden volstaan met een ‘eenvoudige ISO to car kabel. Hier dient een speciale kabelset geplaatst te worden die bijvoorbeeld een versterker of een zogenaamd ‘mmi-systeem moet omzeilen om gebruik te kunnen maken van de luidsprekers in de auto. Ook kan het zijn dat er een speciale module geïnstalleerd moet worden, die het signaal juist wel het actieve systeem invoert.

De prijzen van deze sets lopen uiteen van 99 euro tot 250 euro exclusief btw. Dit zal per auto bepaald moeten worden. Heeft uw auto een van de bovenstaande systemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen voor u kijken welke kabelset er nodig is.

Zowel ISO to car kabels of andere kabels zijn in de meeste gevallen per auto verschillend. Wanneer wij een prijsopgave voor u gaan opstellen zullen wij voor u kijken welke kabels er nodig zijn. Hier wordt u van te voren over ingelicht.

Inbouw op locatie

Wanneer wij bij u op locatie een carkit komen inbouwen zorgen wij ervoor dat de juiste ISO to car wordt meegebracht. Hierdoor kan de carkit op een professionele wijze worden ingebouwd. Omdat dit per auto verschillend is zullen wij vooraf een prijs met u afspreken.

Wilt u meer informatie over uw specifieke situatie? Of wilt u weten welke kabelset er nodig is voor uw auto? Neem dan gerust contact met ons op via 0591 – 635 801. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 bereikbaar voor al uw vragen.

 

 

isokabels-01

isokabels-02

isokabels-03

isokabels-04

isokabels-05

isokabels-06

isokabels-07

5 sterren op basis van 2657 loodgieter beoordelingen