vragen-of-direct-bestellen

Bel ons op:

Vragen of direct bestellen?

  • Wij hebben de nieuwste Carkit systemen tegen de scherpste prijzen!

    inclusief inbouw op locatie, al 12 jaar lang

klein-bedrag-pinnen-mag

Microfoons

Wij leveren een uitgebreid assortiment aan microfoons. Bij alle carkit totaalpakketten wordt standaard een microfoon geleverd. Dit zijn universele microfoontjes die ook omgevingsgeluiden doorgeven, zoals rijgeluid van de auto en de eventuele luchtstroom van de ventilator. In de meeste gevallen is dit niet hinderlijk en blijft u goed verstaanbaar. Wanneer u veel in de auto belt of een carkit in en vrachtauto heeft kan het zijn dat dit wel vervelend is. Om dit probleem dan te verhelpen kunt u gebruik maken van een zogenaamde zwanenhals microfoon. De zwanenhals microfoons die wij leveren zijn van het merk Peiker. Dit is de ideale oplossing om zo rustig mogelijk handsfree te kunnen bellen in uw auto of vrachtauto.

Inbouw zwanenhals microfoons

Ook voor de inbouw van een zwanenhals microfoon bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u op locatie de zwanenhals microfoon monteren. Dit kan eventueel in combinatie met een carkit. De microfoon wordt altijd op een zeer nette wijze gemonteerd. Er zullen geen losse draden hangen en de zwanenhals microfoon wordt op een praktische plaats geplaatst.

Kosten microfoon

De universele microfoons die bij de carkit totaalpakketten worden geleverd zitten bij de prijs van het carkit totaalpakket in. Wanneer u een universele microfoon los wilt bestellen kan u contact met ons opnemen. Wij kunnen voor u kijken welke microfoon u nodig heeft en een prijsopgave geven. De kosten voor een losse Peiker zwanenhals microfoon zitten op €59,- exclusief btw.

Advies microfoon

Telecominbouw.nl heeft jarenlange ervaring met het inbouwen van verschillende microfoons. Wij kunnen u dan ook adviseren bij het aanschaffen van een universele microfoon of zwanenhals microfoon. Wilt u meer informatie over ons aanbod microfoons? Of wilt u een afspraak maken voor het inbouwen van een zwanenhals microfoon? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 088 112 0555. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@telecominbouw.nl

 

microfoons

5 sterren op basis van 2657 loodgieter beoordelingen