vragen-of-direct-bestellen

Bel ons op:

Vragen of direct bestellen?

  • Wij hebben de nieuwste Carkit systemen tegen de scherpste prijzen!

    inclusief inbouw op locatie, al 12 jaar lang

klein-bedrag-pinnen-mag

Houder en lader oplossingen

Telecominbouw levert van alle merken houder en lader oplossingen voor uw mobiele telefoon. Deze houder kan eventueel gelijktijdig worden ingebouwd wanneer er een carkit wordt ingebouwd in uw auto.

Aan een houder/lader zitten verschillende voordelen. Hieronder ziet u enkele voordelen:

Ons uitgangspunt is: Hoe minder kabels, hoe mooier het eindresultaat. Daarnaast zijn er ook autospecifieke montagesteunen verkrijgbaar. Deze zorgen ervoor dat de houder op de meest daarvoor geschikte plek geplaatst kan worden op het dashboard. Deze autospecifieke steunen zijn verkrijgbaar voor diverse montagepunten in de auto.

Voor vrijwel iedere telefoon een oplossing

Wij leveren houder/laders voor diverse merken mobiele telefoons. Hieronder ziet u enkele populaire merken:

Wij bouwen voornamelijk houder/laders in van het merk Brodit. Deze houder/lader kan in combinatie met een autospecifieke houder op het dashboard gemonteerd worden. Brodit is een kwalitatief merk met voor vrijwel ieder merk een geschikte houder. Deze houder/laders zijn simpel en hebben een strak uiterlijk. Hierdoor valt de houder niet op.

Houder en lader oplossingen voor navigatie

Naast het inbouwen van houder en lader oplossingen voor telefoons, kunnen wij ook houder en lader oplossingen leveren voor navigatiesystemen. Ook deze houder/laders kunnen op een autospecifieke steun worden gemonteerd. Heeft u nu altijd uw navigatie met een zuignap op het raam zitten? Dit kan het zicht behoorlijk belemmeren. Met een houder van Brodit en een autospecifiekesteun zorgt u ervoor dat de navigatie op een praktische plek in de auto geplaatst wordt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw auto? Bel dan 0591-635 801

Houder/ lader oplossingen: Prijzen variëren van € 59,- tot € 119,-, exclusief BTW.

 

houders-08

houders-09

houders-05

GC-X1E Image

houders-07

houders-02

houders-03

houders-04

houders-01

5 sterren op basis van 2657 loodgieter beoordelingen