vragen-of-direct-bestellen

Bel ons op:

Vragen of direct bestellen?

  • Wij hebben de nieuwste Carkit systemen tegen de scherpste prijzen!

    inclusief inbouw op locatie, al 12 jaar lang

klein-bedrag-pinnen-mag

Montagesteunen

Voor een veilige en duurzame montage van een houder voor telefoon, TomTom navigatie, PDA lader op of naast het dashboard, rekening houdend met eventuele airbags, adviseren wij u gebruik te maken van een zogenaamde ‘dashmount’(dashboard montagesteunen). Deze- voortuigtype afhankelijke – montagebeugel maakt gebruik van bestaande bevestigingspunten op het dashboard, waardoor onnodige beschadiging van het dashboard wordt voorkomen. Veel leasemaatschappijen stellen het zelfs verplicht gebruik te maken van deze beugeltjes.

Wilt u uw telefoon op een praktische plek op het dashboard? Zonder gaten in het dashboard te boren? Of een onhandige houder op de ventilator? Dan is een autospecifieke steun voor u de oplossing. Wij leveren een uitgebreid assortiment autospecifieke steunen. Daarnaast kunnen wij voor u de steun monteren en eventueel direct een houder/lader en carkit plaatsen.

Soorten en merken montagesteunen

Wij maken gebruik van verschillende merken en soorten steunen. Dit kunnen steuntjes zijn van kunststof, metaal of een lederen console in de kleur van het dashboard van uw auto. De prijzen van deze autospecifieke steunen variëren van € 25,- tot 75,-.

Inbouw op locatie montagesteunen

Ook deze autospecifieke montagesteunen kunnen op locatie worden ingebouwd. Door jarenlange ervaring kunnen wij de steun op een professionele wijze inbouwen. De draden worden netjes weggewerkt en zullen niet zichtbaar zijn. Daarnaast zal er niet in het dashboard geboord worden. Wilt u ook een montagesteun met houder/lader in uw auto laten inbouwen? Maak dan eenvoudig een afspraak bij u thuis of op het werk.

Advies montagesteunen

Telecominbouw.nl kan u tevens adviseren bij het aanschaffen van een montagesteun. Er zijn namelijk veel mogelijkheden. Wij kunnen onder andere voor u kijken op welke plek de montagehouder het beste geplaatst kan worden. Wilt u meer informatie over de autospecifieke montagesteunen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via 088 112 0555 of stuur een e-mail naar info@telecominbouw.nl

 

 

montage-01

montage-02

montage-03

montage-04

montage-05

montage-06

montage-07

montage-08

montage-09

montage-10

5 sterren op basis van 2657 loodgieter beoordelingen